Nov
8

Cangurasul Explorator

Cangurasul Explorator

41 raspunsuri to “Cangurasul Explorator”

admin spune:

Concursul Cangurasul Explorator va avea loc in data de 4 aprilie 2012. Perioada de inscriere la concurs este 13 februarie – 9 martie
In acest an, concursul se va organiza pentru clasele I-IV.

Posted on November 8th, 2011.

admin spune:

Pentru toti parintii care doresc sa organizam baraje pentru primar,
La primar, Cangurul este mai mult un joc decat un concurs. Psihologii si profesorii nu ne recomanda sa cautam sa obtinem clasamente la nivel national. Din aceasta cauza, in majoritatea tarilor, nu se dau note, ci numai calificative. Este bine ca elevul in primar sa fie performant in clasa lui, in gimnazium la nivelul scolii etc. Subiectele la primar sunt mai accesibile, sunt sute, uneori mii de copii cu punctaj maxim (ajutati sau nu, nu putem fi siguri) si nu vrem sa tragem de acesti copilasi cu parinti si bunici sa demonstreze la Bucuresti ce bine stiu engleza sau franceza (invatata la scoala sau gradinita). Aceasta presiune nu are efecte bune nici pentru castigatori, nici pentru necastigatori. Doar la mate, la clasa aIV-a organizam baraj, la nivel judetean, iar premierea este tot la nivel de judet (proportional cu numarul de participanti/judet). Olimpiadele se organizeaza in general incepand cu clasa aVII-a.

Posted on February 13th, 2012.

Sunt invatator la clasa I la Liceul Andrei Muresanu Brasov. Va rog sa-mi trimiteti pe adresa de e-mail cateva exemple de intrebari pentru Concursul Cangurasul explorator pentru clasa I. Multumim

Posted on February 20th, 2012.

Mihaela spune:

Buna ziua,
Ne-am inscris si noi la acest concurs, pentru clasa a 2a si vroiam sa va rog daca puteti sa- ne trimiteti si noua pe e-mail cateva exercitii similare celor de la concurs pentru a ne putea face o idee.
Va multumesc,

Posted on February 28th, 2012.

neagu diana spune:

Buna ziua as dori sa stiu si eu daca pentru clasa a 1a nu aveti subiectele de anul trecut sau imi puteti trimite unele similare ca sa vedem si noi fiind primul concurs despre ce este vb. multumesc anticipat

Posted on March 6th, 2012.

admin spune:

pentru neagu diana
Cangurasul Explorator pentru clasa I se da prima data in acest an, ca urmare nu exista seturi de subiecte din alti ani. Acestea vor fi insa asemanatoare cu cele de la clasa a II-a, respectandu-se programa scolara a clasei I.

Posted on March 7th, 2012.

cristyna sandru spune:

Buna ziua,
m-am inscris cu un grup de elevi din clas a II-a la Cangurasul explorator. Pot sa primesc un set de intrebari in vederea familiarizarii elevilor cu structura intrebarilor ?

Posted on March 13th, 2012.

admin spune:

Pentru cristyna sandru
O sa primiti pe mail un model. Mult succes la concurs!

Posted on March 14th, 2012.

nicoleta dumitru spune:

m-am inscris cu un grup de elevi din clasa a II-a la Cangurasul explorator. As putea sa primesc si eu un set de intrebari in vederea famializarii elevilor cu structura intrebarilor?

Posted on March 16th, 2012.

admin spune:

pentru nicoleta dumitru
veti primi pe adresa de e-mail subiectele date anul trecut la Cangurasul Explorator

Posted on March 16th, 2012.

chichinete spune:

Buna ziua! Am rugamintea, daca este posibil , sa-mi dati si mie un mail cu subiectele de la Cangurasul explorator, pentru clasa I.Multumesc din suflet!

Posted on March 20th, 2012.

VADEANU DOINA spune:

as vrea sa imi trimiteti daca se poate subiectele de anul trecut la clasa1 la “.cangurasul explorator”. Daca nu s-a organizat la clasa 1 as vrea subiectele de la clasa ll.Multumesc anticipat

Posted on March 21st, 2012.

admin spune:

pentru VADEANU DOINA
veti primi pe mail subiectele de anul trecut

Posted on March 22nd, 2012.

admin spune:

Pentru chichinete
Anul acesta este prima data cand se da concursul Cangurasul Explorator la clasa I, asadar nu avem cum sa va dam model de subiecte. Acestea vor fi insa asemanatoare cu cele date anul trecut la clasa a II-a

Posted on March 22nd, 2012.

karmina giurginca spune:

buna ziua, am rugamintea daca se poate sa-mi transmieti si mie subiectele pentru anul 2011 la cangurasul explorator, nu am dat de ele pe site.
cu deosebita stima, karmina giurginca

Posted on March 27th, 2012.

Nicolae spune:

Buna ziua, v-as ruga sa-mi trimiteti cat mai multe subiecte date in anii trecuti la Cangurasul Explorator.
Vreau sa-mi fac o impresie vis-a-vis de ceea ce vor primi copiii clasei I anul acesta.
Multumesc anticipat.

Posted on March 27th, 2012.

maryna spune:

as dori sa imi trimiteti si mie pe mail subiecte identice pt clasa 1 la cangurasul explorator.. va multumesc!!

Posted on March 28th, 2012.

admin spune:

Pentru karmina giurginca
Gasiti subiectele din anul trecut pe http://www.cangurul.ro/Cangurasul%20explorator/subiecte_explorator.php

Posted on March 29th, 2012.

admin spune:

Pentru maryna
Nu exista model de subiecte pentru clasa I la Cangurasul Explorator deoarece este primul an cand se da concurs la aceasta clasa. Subiectele vor fi insa asemanatoare cu cele date anul trecut la clasa a II-a

Posted on March 29th, 2012.

admin spune:

pentru Nicolae
Gasiti subiectele date anul trecut la Cangurasul Explorator la adresa http://www.cangurul.ro/Cangurasul%20explorator/subiecte_explorator.php

Posted on March 29th, 2012.

Alina spune:

Buna ziua,

Am o fetita in clasa I care s-a inscris la concursul Cangurul Explorator din 4 aprilie 2012. Puteti, va rog, sa ne transmiteti cateva modele de intrebari?
Va multumim frumos!

Posted on April 2nd, 2012.

admin spune:

pentru Alina
http://www.cangurul.ro/Cangurasul%20explorator/subiecte_explorator.php

Posted on April 2nd, 2012.

Diana spune:

de ce nu apare haghigul la rezultate?

Posted on April 2nd, 2012.

Ramona spune:

Buna ziua!
Dupa concurs fetita mea a “dezbatut ” subiectele de la Cangurasul Explorator cu o fetita de la bloc. Surpriza!Fetita respectiva habar nu avea ce raspunsuri a dat ,dar curios era foarte sigura ca va lua excelent! De ce ? Pentru ca d-na invatatoare a fost si supraveghetorul elevilor sai, si a mai dat si “indicatii” pentru raspunsurile corecte!Va rog sa analizati aceasta problema ! E vorba de Scoala OCTAVIAN GOGA Cluj, clasa a III-a!Copilul meu fiind eleva a unei alte scoli era consternata cand a auzit cum se desfasoara acest concurs in unele scoli! M-a intrebat unde e dreptatea?
Sigur ca a fost un bun prilej de a discuta despre corectitudine, despre minciuna cu ajutorul unui complice( fiie el chiar si un cadru didactic)si cum poti sa-ti furi singur palaria!Dar aveti si voi organizatorii o oarecare responsabilitate, acesti ” colaboratori din teritoriu” primesc o remuneratie pentru prestatia lor! Si ceasta din taxa pe care o platim noi!Nu mi se pare corect ca aceea invatatoare sa mai ia si bani pentru ceea ce a facut!

Posted on April 9th, 2012.

admin spune:

Pentru Ramona,
Problema semnalata este grava si aceasta situatie, din pacate, nu este singulara. In toate cazurile semnalate noi studiem mai atent matricea cu raspunsurile elevilor si incercam saatentionam organizatorii. Organizatorul centrului nu este de regula supraveghetorul copiilor si, in scolile mari, comportamentul supraveghetorilor este diferit in diferite clase. Este clar ca elevii cei mai avantajati sunt cei care lucreaza corect (si dupa cum se vede acest lucru depinde de supraveghere). Calificativul Excelent daca este nemeritat nu face 2 bani, iar elevii care obtin in mod nemeritat un calificativ trebuie compatimiti si ajutati sa inteleaga faptul ca ceea ce nu merita nu le face bine. Este cu mult mai de pret calificativul Bine meritat decat Excelent dictat. Sper ca acest concurs va trezit interesul. Va multumim.

Posted on April 11th, 2012.

dumitru spune:

Buna ziua! Unde pot sa gasesc rezultatele de la Cangurasul explorator 2012 pentru clasa a 2-a Judetul Constanta, localiatea Constanta?

Posted on April 21st, 2012.

admin spune:

Pentru dumitru
Nu s-au afisat inca rezultatele la Cangurasul Explorator. Speram sa le afisam cat de curand posibil!

Posted on April 23rd, 2012.

Manea Adina spune:

Buna ziua,

va rugam sa ne spuneti unde putem gasi rezultatele de la concursul Cangurasul Explorator 2012 pentru clasa I Pitesti, Arges?

Posted on May 6th, 2012.

Loredana spune:

Buna ziua!
Si baiatul meu in clasa II-A a participat la acest concurs si am dori sa vedem rezultatele.Va multumim!

Posted on May 7th, 2012.

admin spune:

Pentru Manea Adina
Nu s-au afisat inca rezultatele acestui concurs, speram ca in cateva zile se vor publica

Posted on May 7th, 2012.

admin spune:

Pentru cristi
Trebuie sa prezentati un act care dovedeste ca sunteti de la scoala dumneavoastra de provenienta si clasa, nu de la scoala la care ati dat prima faza a concursului.

Posted on May 7th, 2012.

Cristina spune:

Buna ziua!
Am observat ca ati postat rezultatele concursului “Cangurul explorator”. Va rog sa verificati punctajele copiilor din cls.a 3-a. Conform regulamentului, ” Pentru clasa a III-a, elevii care au obtinut 20-30 puncte vor primi calificativul EXCELENT, cei care au obtinut 15-19 puncte vor primi calificativul FOARTE BINE, iar cei care au obtinut 10-14 puncte vor primi calificativul BINE”.
Calificativele care figureaza acum pe site nu sunt in concordanta cu regulamentul.

Multumesc!

Posted on May 9th, 2012.

admin spune:

Pentru Cristina
Asa este, dintr-o greseala de programare calificativele nu au fost alocate conform punctejelor obtinute de copii. In cursul zilei de astazi vom remedia aceasta problema

Posted on May 9th, 2012.

Cristina spune:

Am inteles. Multumim!

Posted on May 9th, 2012.

carmen spune:

Va rog sa verificati lista rezultatelor de la cangurul explorator 2012 pentru judetul Arges; lipsesc pagini de la 21 la 28 (scoala nr. 13 Mircea cel Batran, Pitesti).
Va multumesc!

Posted on May 11th, 2012.

admin spune:

Pentru carmen
Nu sunt afisate rezultatele deoarece sunt niste probleme legate de acest centru. Daca este posibil, va rugam sa anuntati organizatorul sa ne contacteze.

Posted on May 16th, 2012.

ciobanu elena spune:

unde gasim rezultatele cangurasul explorator 2012

Posted on May 24th, 2012.

admin spune:

Pentru ciobanu elena
Pe prima pagina a site-ului, in partea dreapta: selectati concursul si apoi judetul

Posted on May 24th, 2012.

Serbanescu Mihaela spune:

Participam frecvent la aceste concursuri si as avea rugamintea sa avem acces la rezultate mai usor

Posted on June 11th, 2012.

admin spune:

Pentru Serbanescu Mihaela
La ce rezultate va referiti? Toare rezultatele sunt pe site.

Posted on June 12th, 2012.

Corina spune:

Buna dimineata,

Va rog sa imi trimiteti si mie subiectele pentru Cangurasul Explorator din 2011, deoarece nu am reusit sa le gasesc pe site.

Multumesc.

Posted on March 20th, 2013.